Den 31. oktober jeg deltager i De Dødes Dag 2015  🙂

De Dødes Dag 2015 helenkholin Día de Muertos

Kom og oplev en hyggelig og farverig mexicansk fest, hvor de døde kommer på besøg i de levendes verden.

CkulturA inviterer i samarbejde med Verdenskulturcentret og Københavns Universitet, Tværkulturelle og Regionale Studier (ToRS) til et arrangement, hvor vi skal mindes nogle af Nørrebros døde ved en ægte mexicansk fest.

Mexicanerne har et anderledes og intimt forhold til døden som vi kan lære meget af. Der er aktiviteter for både store og små fra eftermiddag til langt ud på aftenen og hele VerdensKulturCentret er i brug.

I forhaven ud mod Nørre Allé lægger DJ Danochilango musik til lokale kunstnere som med forskellige altre/installationer hylder Nørrebros døde. I baggården vil du kunne opleve de traditionelle altre til ære for de døde, installationer, performances og nyde lækker mexicansk mad. Hele eftermiddagen vil børnene hygge sig på workshops hvor de lærer at pynte ler kranier, masker, papir blomster, “catrinas” og mange flere overraskelser. Obs! der er begrænset antal pladser. Workshoppen koster 30 kr i materieler. Køb dit plads i forsalg på: https://billetto.dk/da/events/de-doedes-dag-paa-noerrebro-boerneworkshop

For de lidt større er der danseforestilling om den kvindelige slangegud Cihuacóatl af Alfredo Moreleon med Isabel Cuc og Alex Opazo, og om aften er der koncert med Edith Tamayo & Trio Domison. Der er begrænset antal pladser. Entré til koncerten og danseforestilling købes i forsalg påhttps://billetto.dk/da/events/de-doedes-dag-paa-noerrebro-koncert-og-danseforestilling eller i døren. Det koster 100 kr. for begge shows.

Se det detaljerede program her: https://vkc.kk.dk/event/de-dødes-dag-2015

Arrangementet støttes af Nørrebro Lokaludvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *